Whatsapp İletişim

Eskişehir Koltuk Yıkama

Koltuk ev içerisinde yer alan önemli eşyaların başında yer alır. Üzerinde birçok ev içerisinde gerçekleştirilen faaliyetleri yapmasından kaynaklı olarak kirlenmeleri de sıklıkla meydana gelir. Kirlenmenin oluşmasının ardından ise bakteri üretiminde bir artış gözlemlenir. Bunun önlenmesi amacıyla periyodik aralıklarla koltukların temizlenme adımlarına geçilmesi gerekir. Eskişehir koltuk yıkama hizmetimiz ise bu alanda üst kalite performansı görmenizi sağlar.

 

Eskişehir Koltuk Yıkama Fiyatları

Firmamız sahip olduğu özel ekipmanları ve özel malzemeleri ile temizliği istediğiniz kalitede sunmaya özen gösterir. Piyasada en iyi olarak nitelendirilen kimyasallar ve son teknolojik ürünlerle yapılan temizliği firmamızın adresinde bulabilmeniz mümkündür. Koltuklarınızda ilk günkü ferahlığın gözükmesi yapılan işlemden memnun kalmanıza vesile olur. Koltuklarınızın üzerine sıkılan ilaçlar yaklaşık 6 aya kadar bir koruma elde ederken anti bakteriyel koruma evinizde yer alır.

 

Eskişehir Koltuk Yıkamada Model Fark Etmeksizin Temizlik

Her evde bulunan koltuk çeşitleri farklıdır. Haliyle çeşitleri farklılaşan koltukların da temizlenme stilleri de farklıdır. Eskişehir koltuk yıkama faaliyeti sürdüren firmamız tarafından ise çeşit ayrımı yapılmadan her modelin kendine özgü stilde temizliği yapılır. Kanepe, köşe takımı, berjer, çekyat gibi modelleriniz ilk gün ki görünümüne kavuşur. Bu sayede koltuklarınızda kirli görüntünün önüne bizim aracılığımız ile geçmiş olursunuz. Temizliğin verdiği ferahlığın yaşanması evinizdeki olumlu havanın yer almasını sağlayacaktır. Yıkama firmaları arasında güven duygunuzu önemseyen firmamız kaliteli temizlik anlayışında kalite standartlarınızı yükseltir.

 

Eskişehir Koltuk Yıkama Adımları

Koltuk kumaş cinsine göre temizlik aşamasına geçen firmamız eşyanıza zarar vermeyecek kimyasallarla işleme geçer. Temizlik aparatları bu aşamada en çok kullanılan ürünlerdendir. Son teknoloji elektronik ürünleri kullanmamız sayesinde siz de vakit olarak kayba uğramadan hızlıca sonucu görebilirsiniz. Eskişehir koltuk yıkama işlemimizde öncelikli olarak elektrikli fırça ile ovalama işlemi yaparak kirlerin üst yüzeye çıkmasını sağlarız. Bu işlemin ardından ise şeffaf uçlu aparatların kullanımı meydana gelir. Temiz su gelene kadar koltuklar yıkanır. Temizlenme aşaması biten koltuklarınız son aşamada buhar ile dezenfekte işlemi yapılır. Buhar derecesi 160-180 arasında değişim gösterebilmektedir. Kuruma işlemi meydana geldikten sonra koltuklarınız firmamızca size teslim edilir.

Eskişehir Web Tasarım